
St. Louis Toasted Ravioli
Oppdag den deilige smaken av St Louis Toasted Ravioli. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak. Prøv oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer helmelk
- 1 egg
- 3/4 kopp italiensk krydret brødsmuler
- 1/2 teskje salt (valgfritt)
- 1/2 (25 ounces) pakke frossen ostaravioli, tint
- 3 kopper vegetabilsk olje til steking
- 1 spiseskje revet Parmesanost
- 1 (16 ounces) glass spaghetti saus
Fremgangsmåte
- 1Bland melk og egg i en liten bolle. Ha brødsmuler og eventuelt salt i en flat skål. Dypp raviolien i melkeblandingen, og vend den i brødsmulene.
- 2I en stor kjele, varm opp marinara-sausen på middels varme til den begynner å boble. Skru ned varmen og la den småkoke.
- 3I en stor, tykkbunnet panne, hell i olje til en dybde på ca. 5 cm. Varm opp oljen på middels varme til en liten mengde brødsmuler begynner å frese og bli brune. Stek raviolien, noen av gangen, i 1 minutt på hver side eller til den er gyllen. La den renne av på kjøkkenpapir. Strø over revet parmesanost og server umiddelbart med varm marinara-saus.