St. Louis Toasted Ravioli

St. Louis Toasted Ravioli

Oppdag den deilige smaken av St Louis Toasted Ravioli. Perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak. Prøv oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer helmelk
  • 2. 1 egg
  • 3. 3/4 kopp italiensk krydret brødsmuler
  • 4. 1/2 teskje salt (valgfritt)
  • 5. 1/2 (25 ounces) pakke frossen ostaravioli, tint
  • 6. 3 kopper vegetabilsk olje til steking
  • 7. 1 spiseskje revet Parmesanost
  • 8. 1 (16 ounces) glass spaghetti saus

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland melk og egg i en liten bolle. Ha brødsmuler og eventuelt salt i en flat skål. Dypp raviolien i melkeblandingen, og vend den i brødsmulene.
  2. 22. I en stor kjele, varm opp marinara-sausen på middels varme til den begynner å boble. Skru ned varmen og la den småkoke.
  3. 33. I en stor, tykkbunnet panne, hell i olje til en dybde på ca. 5 cm. Varm opp oljen på middels varme til en liten mengde brødsmuler begynner å frese og bli brune. Stek raviolien, noen av gangen, i 1 minutt på hver side eller til den er gyllen. La den renne av på kjøkkenpapir. Strø over revet parmesanost og server umiddelbart med varm marinara-saus.