
Campbells Enkle Kylling- og Ost-Enchiladas
Lær hvordan du lager smakfulle enchiladas med kylling og ost. Enkel oppskrift som passer for hele familien. Perfekt til hverdags og fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 boks (10,75 unser) Campbell's® Condensed Cream of Kyllingsuppe (vanlig, 98 % fettfri eller Healthy Request®)
- 2. 2. 1/2 kopp rømme
- 3. 3. 1 kopp Pace® Picante Sauce
- 4. 4. 2 teskjeer chilipulver
- 5. 5. 2 kopper hakket kokt kylling
- 6. 6. 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
- 7. 7. 6 maistortillas (6"), varmet
- 8. 8. 1 liten tomat, hakket
- 9. 9. 1 grønn løk, skivet
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen suppen, rømme, picantesaus og chilipulver i en middels stor bolle.
- 22. Rør 1 kopp picantesaus, kylling og ost i en stor bolle.
- 33. Fordel kyllingblandingen på tortillalefsene. Rull sammen tortillalefsene og legg dem med skjøten ned i en liten ildfast form på 11 x 8 tommer. Hell den resterende picantesausen over de fylte tortillalefsene. Dekk til formen.
- 44. Stek ved 175 °C (350 °F) i 40 minutter, eller til enchiladasene er varme og bobler. Topp med tomat og løk.