Campbells Enkle Kylling- og Ost-Enchiladas

Campbells Enkle Kylling- og Ost-Enchiladas

Lær hvordan du lager smakfulle enchiladas med kylling og ost. Enkel oppskrift som passer for hele familien. Perfekt til hverdags og fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 boks (10,75 unser) Campbell's® Condensed Cream of Kyllingsuppe (vanlig, 98 % fettfri eller Healthy Request®)
  • 2. 2. 1/2 kopp rømme
  • 3. 3. 1 kopp Pace® Picante Sauce
  • 4. 4. 2 teskjeer chilipulver
  • 5. 5. 2 kopper hakket kokt kylling
  • 6. 6. 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 7. 7. 6 maistortillas (6"), varmet
  • 8. 8. 1 liten tomat, hakket
  • 9. 9. 1 grønn løk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen suppen, rømme, picantesaus og chilipulver i en middels stor bolle.
  2. 22. Rør 1 kopp picantesaus, kylling og ost i en stor bolle.
  3. 33. Fordel kyllingblandingen på tortillalefsene. Rull sammen tortillalefsene og legg dem med skjøten ned i en liten ildfast form på 11 x 8 tommer. Hell den resterende picantesausen over de fylte tortillalefsene. Dekk til formen.
  4. 44. Stek ved 175 °C (350 °F) i 40 minutter, eller til enchiladasene er varme og bobler. Topp med tomat og løk.