Boeuf Bourguignon i slowcooker

Boeuf Bourguignon i slowcooker

oppskrift på biffgryte i crock pot. enkel å lage, perfekt for en mettende middagsrett. prøv denne smakfulle og møre gryten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund høyryggkjøtt, skåret i terninger på 3,8 cm
  • 1/4 kopp mel
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 kopp rødvin
  • 1 kopp storfekraft
  • 2 laurbærblad
  • 1 spiseskje fersk timian, finhakket
  • 2 poteter, skrelt og skåret i 2,5 cm biter
  • 2 stilker selleri, skåret i skiver
  • 2 gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
  • 1 stort løk, hakket i terninger
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 1/2 teskje kosher salt
  • 1 boks på 425 g hakkede, usaltede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Legg det terningkuttede kjøttet og melet i en Ziploc-pose, lukk igjen og rist til kjøttbitene er godt dekket med mel. Varm opp 2 ss olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek kjøttbitene i 4 minutter til alle sider er pent brune. Ta kjøttet ut av pannen og legg det i en slow cooker. Tilsett rødvin og kraft i stekepannen, og kok opp i ett minutt, mens du skraper av de karamelliserte kjøttrestene i pannen med en tresleiv. Hell den reduserte væsken over i slow cookeren sammen med de resterende ingrediensene, og bland godt. La det småkoke på lav varme i 6–8 timer.
  2. 2Legg det terningkuttede kjøttet og melet i en Ziploc-pose, lukk igjen og rist til kjøttbitene er godt dekket med mel.
  3. 3Varm opp 2 ss olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme, og stek kjøttbitene i 4 minutter til alle sider er pent brune.
  4. 4Ta kjøttet ut av pannen og legg det i en slow cooker.
  5. 5Tilsett rødvin og kraft i stekepannen, og kok opp i ett minutt, mens du skraper av de karamelliserte kjøttrestene i pannen med en tresleiv.
  6. 6Hell den reduserte væsken over i slow cookeren sammen med de resterende ingrediensene, og bland godt.
  7. 7La det småkoke på lav varme i 6–8 timer.