Peanøttsmørpai

Peanøttsmørpai

Lær hvordan du lager en deilig peanut butter pie med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for peanut butter-elskere, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp peanøttsmør
  • 1 kopp melis
  • 1/4 kopp melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 (8 unser) pakke kremost
  • 1 (8 unser) boks med pisket krem
  • Iskremtopping (anbefalt: Magic Shell)
  • 1 kjeksbunn til pai (anbefalt: Oreo)

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du alle ingrediensene unntatt toppingene og bunnen. Bruk en håndmixer for å blande godt. Vend forsiktig inn den piskede kremen; hell blandingen i den forberedte bunnen og frys i 2 timer. Når den er frosset, drypp over iskremtopping og frys igjen i 20 minutter.
  2. 2Tin litt før servering og skjær i tynne skiver fordi dette er en rik pai.