Gresskar-pekannøttmuffins

Gresskar-pekannøttmuffins

oppskrift på deilige pumpkin pecan muffins, perfekte for høsten. En enkel og smakfull bakst som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 2 teskjeer gresskarpietspice
  • 1/4 teskje salt
  • 1 kopp sukker
  • 1/4 kopp lyst brunt sukker, pakket
  • 1 kopp hermetisk gresskarpuré
  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 1/4 kopp STAR Extra Light Olivenolje, pluss litt til å smøre muffinsformen
  • 1 egg
  • 3/4 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. I en stor bolle, visp mel med natron, krydderkrydder og salt.
  2. 2I en annen bolle, bland sukker, gresskar, kulturmelk, olje og egg. Visp til det er godt blandet.
  3. 3Rør inn de tørre ingrediensene bare til de er helt innarbeidet. Vend inn pekannøttene.
  4. 4Fordel røren likt i 12 smurte muffinsformer og stek i 20 til 25 minutter, eller til muffinsene spretter tilbake når de lett berøres i midten. Ta dem ut av formen og avkjøl på en avkjølingsrist. Server varme eller i romtemperatur.