
Bubbas pretzelsalat
Lær hvordan du lager Bubba's Pretzel Salad, en smakfull og enkel dessert med en kombinasjon av søt ostekrem og salt pretzelbunn. Perfekt for sommerfesten!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp sukker
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 kopp knuste pretzels
- 1/2 kopp sukker
- 1 pakke (8 unser) kremost, romtemperert
- 1 beger (8 unser) frossen pisket krem, tint
- 2 spiseskjeer maisstivelse
- 1/4 kopp sukker
- 1 boks (8 unser) knust ananas, drenert med saften reservert
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen knuste pretzels, 1/2 kopp sukker og smeltet smør i en middels stor bolle til det er godt blandet. Trykk blandingen ned i bunnen av en 23x23 cm ildfast form.
- 2Pisk 1/2 kopp sukker og kremost til det blir luftig i en annen bolle. Vend inn pisket krem. Fordel over pretzel-laget i formen.
- 3I en liten kjele, rør sammen maisstivelse og 1/4 kopp sukker. Bland inn den reserverte ananasjuicen, og kok opp over middels varme. La det koke, mens du rører, til det tykner, ca. 5 minutter. Rør inn knust ananas. Fordel over det piskede laget i formen. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 1 1/2 time, eller til det er fast.