
En enkel peanøttkake laget på komfyren
oppskrift på en enkel og smakfull fersken cobbler laget på komfyren, perfekt for sommerdager og rask dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1 (29 unse) boks skivede fersken
- 2 teskjeer malt kanel (valgfritt)
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1 (9 unse) pakke gul kakeblanding
- 4 teskjeer margarin
Fremgangsmåte
- 1Kast bort halvparten av saften fra ferskenene og hell resten i en kjele. Strø kanel og sukker over toppen. Fordel kakeblandingen jevnt over ferskenene. Legg margarin på toppen av kakeblandingen i midten.
- 2Dekk kjelen med lokk og la det småkoke på middels høy varme. Når du ser damp slippe ut fra kjelen, reduser varmen til middels lav, og la det småkoke i 10 minutter. Ikke løft på lokket under denne tiden! Ta kjelen av varmen og la den stå med lokket på i 15 minutter før servering. Kakeblandingen skal se ut som små dumplings.