En enkel peanøttkake laget på komfyren

En enkel peanøttkake laget på komfyren

oppskrift på en enkel og smakfull fersken cobbler laget på komfyren, perfekt for sommerdager og rask dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1 (29 unse) boks skivede fersken
  • 2 teskjeer malt kanel (valgfritt)
  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 1 (9 unse) pakke gul kakeblanding
  • 4 teskjeer margarin

Fremgangsmåte

  1. 1Kast bort halvparten av saften fra ferskenene og hell resten i en kjele. Strø kanel og sukker over toppen. Fordel kakeblandingen jevnt over ferskenene. Legg margarin på toppen av kakeblandingen i midten.
  2. 2Dekk kjelen med lokk og la det småkoke på middels høy varme. Når du ser damp slippe ut fra kjelen, reduser varmen til middels lav, og la det småkoke i 10 minutter. Ikke løft på lokket under denne tiden! Ta kjelen av varmen og la den stå med lokket på i 15 minutter før servering. Kakeblandingen skal se ut som små dumplings.