Stekt kyllingsalat

Stekt kyllingsalat

oppskriften på roast chicken salad er perfekt for en lett og velsmakende sommerlunsj. enkel å lage, sunn og smakfull. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/3 kopper kokt, benfri kylling, skåret i 2 cm biter
  • 1 spiseskje limesaft
  • Salt og pepper
  • Tørr sennep, en liten klype
  • 2 spiseskjeer hakket rødløk
  • 1/4 kopp hakket selleri
  • 1 spiseskje mangochutney
  • 1/4 kopp majones
  • 1/4 kopp ristet, hakket pekannøtt
  • 1 spiseskje hakket persille
  • 2 blader bibb-salat

Fremgangsmåte

  1. 1Oppskriften er hentet fra Jane Doerfer.
  2. 2Vend kyllingen i limesaft, rikelig med sort pepper og en klype tørr sennep. La den marinere i minst 30 minutter i en glassbolle. Løft på bollen og fjern eventuelt væske. Tilsett de resterende ingrediensene. Server oppå salatblader.