
Stekt kyllingsalat
oppskriften på roast chicken salad er perfekt for en lett og velsmakende sommerlunsj. enkel å lage, sunn og smakfull. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/3 kopper kokt, benfri kylling, skåret i 2 cm biter
- 1 spiseskje limesaft
- Salt og pepper
- Tørr sennep, en liten klype
- 2 spiseskjeer hakket rødløk
- 1/4 kopp hakket selleri
- 1 spiseskje mangochutney
- 1/4 kopp majones
- 1/4 kopp ristet, hakket pekannøtt
- 1 spiseskje hakket persille
- 2 blader bibb-salat
Fremgangsmåte
- 1Oppskriften er hentet fra Jane Doerfer.
- 2Vend kyllingen i limesaft, rikelig med sort pepper og en klype tørr sennep. La den marinere i minst 30 minutter i en glassbolle. Løft på bollen og fjern eventuelt væske. Tilsett de resterende ingrediensene. Server oppå salatblader.