Guavacita

Guavacita

lær hvordan du lager en enkel og deilig guavacita, perfekt for varme sommerdager. oppskrift, tips og variasjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 eggehvite av middels størrelse
  • 2. 1 ½ unser pisco (anbefalt: Campo de Encanto Pisco, eller en pisco med krydrede noter)
  • 3. ¾ unser guavasyltetøy, oppskrift følger
  • 4. ¾ unser fersk limejuice
  • 5. ½ unser gul fransk urtelikør (anbefalt: Yellow Chartreuse)
  • 6. 2 dråper bitters (anbefalt: Peychaud's)
  • 7. Isbiter til risting
  • 8. ½ unser avkjølt club soda
  • 9. ¼ kopp 100 prosent rå turbinado-sukker
  • 10. ½ guavapuré
  • 11. En skvett overproof-rom (anbefalt: Bacardi Rum 151)

Fremgangsmåte

  1. 11. I en metallisk cocktailshaker, kombiner eggehviten, pisco, guavasyltetøy, limejuice, urtelikør og 1 dash bitters. Sett på lokket og sørg for at det er en tett forsegling, og rist kraftig for å emulgere eggehviten. Fjern lokket og fyll med isbiter. Sett på lokket igjen og rist kraftig for å avkjøle.
  2. 22. Hell club soda i et avkjølt 7-ounce fizz-glass. Sil innholdet fra shakeren over i glasset. Pynt med 1 dash bitters på toppen av drinken. Drikk raskt før separasjon oppstår.
  3. 33. I en liten stekepanne, kok opp sukker og 1/4 kopp vann. Rør til sukkeret er oppløst. La det avkjøle til romtemperatur. Rør inn guavapuré og en skvett rom. Lukk til og oppbevar det som ikke brukes i kjøleskapet i opptil en uke.