Guavacita
lær hvordan du lager en enkel og deilig guavacita, perfekt for varme sommerdager. oppskrift, tips og variasjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 1 eggehvite av middels størrelse
- 2. 1 ½ unser pisco (anbefalt: Campo de Encanto Pisco, eller en pisco med krydrede noter)
- 3. ¾ unser guavasyltetøy, oppskrift følger
- 4. ¾ unser fersk limejuice
- 5. ½ unser gul fransk urtelikør (anbefalt: Yellow Chartreuse)
- 6. 2 dråper bitters (anbefalt: Peychaud's)
- 7. Isbiter til risting
- 8. ½ unser avkjølt club soda
- 9. ¼ kopp 100 prosent rå turbinado-sukker
- 10. ½ guavapuré
- 11. En skvett overproof-rom (anbefalt: Bacardi Rum 151)
Fremgangsmåte
- 11. I en metallisk cocktailshaker, kombiner eggehviten, pisco, guavasyltetøy, limejuice, urtelikør og 1 dash bitters. Sett på lokket og sørg for at det er en tett forsegling, og rist kraftig for å emulgere eggehviten. Fjern lokket og fyll med isbiter. Sett på lokket igjen og rist kraftig for å avkjøle.
- 22. Hell club soda i et avkjølt 7-ounce fizz-glass. Sil innholdet fra shakeren over i glasset. Pynt med 1 dash bitters på toppen av drinken. Drikk raskt før separasjon oppstår.
- 33. I en liten stekepanne, kok opp sukker og 1/4 kopp vann. Rør til sukkeret er oppløst. La det avkjøle til romtemperatur. Rør inn guavapuré og en skvett rom. Lukk til og oppbevar det som ikke brukes i kjøleskapet i opptil en uke.




