
Farm-to-Table Pico de Gallo
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull pico de gallo med lokale råvarer. Perfekt som forrett eller tilbehør til sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 Roma (plomme) tomater, hakket
- 2. 1 kopp hakket løk
- 3. 1 gulrot, skrelt og hakket
- 4. 1/4 kopp ferske korianderblader, eller etter smak
- 5. 3 små jalapeñopepper
- 6. 2 grønne chilipepper
- 7. 1/4 stor poblano-chili
- 8. 1 lime, saftet
- 9. 1 spiseskje hakket hvitløk
- 10. 1 teskje havsalt
Fremgangsmåte
- 11. Bland tomater og løk i en bolle.
- 22. Kjør gulrot, koriander, jalapeño, grønn chili, poblano-chili, limesaft og hvitløk i en foodprocessor til ønsket konsistens; tilsett i tomatblandingen og rør. Smak til med havsalt.
- 33. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet minst 2 timer før servering.