Farm-to-Table Pico de Gallo

Farm-to-Table Pico de Gallo

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull pico de gallo med lokale råvarer. Perfekt som forrett eller tilbehør til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 Roma (plomme) tomater, hakket
  • 2. 1 kopp hakket løk
  • 3. 1 gulrot, skrelt og hakket
  • 4. 1/4 kopp ferske korianderblader, eller etter smak
  • 5. 3 små jalapeñopepper
  • 6. 2 grønne chilipepper
  • 7. 1/4 stor poblano-chili
  • 8. 1 lime, saftet
  • 9. 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 10. 1 teskje havsalt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland tomater og løk i en bolle.
  2. 22. Kjør gulrot, koriander, jalapeño, grønn chili, poblano-chili, limesaft og hvitløk i en foodprocessor til ønsket konsistens; tilsett i tomatblandingen og rør. Smak til med havsalt.
  3. 33. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet minst 2 timer før servering.