
Agurker fylt med laks og kremost
Oppdag hvordan du lager deilige lox og kremostfylte agurker, en enkel og frisk forrett perfekt for sommeren. Perfekt for enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 ubehandlede agurker
- 1 (8 unser) beholder kremost, myknet
- 1 (8 unser) beholder rømme
- 1 (3 unser) pakke røkelaks, hakket i små biter
- 1 sjalottløk, hakket
- 1/2 sitron, presset, frø fjernet
- 1 bunt fersk dill, hakket
- En klype salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
- 1Bruk en peeler til å lage striper på utsiden av agurken ved å skrelle langs lengden av agurken, og la hver annen seksjon være intakt. Kutt av endene på agurken og skjær den i 2,5 cm tykke skiver. Bruk en melonballer til å skrape ut frøene og det indre kjøttet fra de øverste to tredjedelene av hver agurkskive. Ikke skrap helt gjennom. Sett til side. I en bolle blander du like deler kremost og rømme. Rør inn laks, sjalottløk, sitronsaft, salt og pepper, og bland godt. Overfør blandingen til en sprøytepose med en stjernetipp nr. 8. Pynt hver agurkskive med en generøs mengde fyll. Pynt med en kvist dill. Som alternativ kan du bruke kremost med rød paprika.