Gazpacho

Gazpacho

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull gazpacho, perfekt for varme sommerdager. Denne oppskriften er rask, lett og frisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 tomater, delt i fire
  • Kosher salt
  • 1 rød løk, hakket i små terninger
  • 1 grønn paprika, hakket i små terninger
  • 1 rød paprika, hakket i små terninger
  • 1 gul paprika, hakket i små terninger
  • 1/2 agurk, hakket i små terninger
  • Extra virgin olivenolje, til å dryppe over
  • 3 blader fersk basilikum, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Tilsett tomatene i en foodprocessor sammen med en klype salt og kjør til en glatt puré. Bland løk, paprika og agurk med tomatpuréen i en stor bolle. La det stå i kjøleskapet i minst 1 time.
  3. 3Drypp over olivenolje, pynt med hakket basilikum og server.