
Gazpacho
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull gazpacho, perfekt for varme sommerdager. Denne oppskriften er rask, lett og frisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 tomater, delt i fire
- Kosher salt
- 1 rød løk, hakket i små terninger
- 1 grønn paprika, hakket i små terninger
- 1 rød paprika, hakket i små terninger
- 1 gul paprika, hakket i små terninger
- 1/2 agurk, hakket i små terninger
- Extra virgin olivenolje, til å dryppe over
- 3 blader fersk basilikum, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Tilsett tomatene i en foodprocessor sammen med en klype salt og kjør til en glatt puré. Bland løk, paprika og agurk med tomatpuréen i en stor bolle. La det stå i kjøleskapet i minst 1 time.
- 3Drypp over olivenolje, pynt med hakket basilikum og server.