Krydret røkt kalkun- og fruktsalat

Krydret røkt kalkun- og fruktsalat

oppskrift på en smakfull og frisk curry-kyllingsalat med røkt kalkun og frukt, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund røkt eller kokt kalkun, skåret i terninger på 2 cm
  • 3/4 pund grønne, uten stein druer
  • 1 stor cantaloupe, skrelt og skåret i terninger
  • 3 kopper skivet selleri (ca. 4 stilker)
  • 6 grønne løk, skivet
  • 1/2 kopp gule rosiner
  • 1/2 kopp majones
  • 1/3 kopp naturell yoghurt
  • 1/3 kopp rømme
  • 1 ss karri pulver
  • Krøllete salatblader
  • 1 kopp skivede mandler, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kalkun, druer, cantaloupe, selleri, grønn løk og rosiner i en stor bolle. Visp majones, yoghurt, rømme og karri i en liten bolle. Hell majonesblandingen over salaten og vend godt. Krydre med salt og pepper etter smak.
  2. 2Bland kalkun, druer, cantaloupe, selleri, grønn løk og rosiner i en stor bolle. Visp majones, yoghurt, rømme og karri i en liten bolle. Hell majonesblandingen over salaten og vend godt. Krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 3Dekk fatet med salatblader. Skje salaten oppå salatbladene. Strø mandler over salaten og server.
  4. 4Dekk fatet med salatblader. Skje salaten oppå salatbladene. Strø mandler over salaten og server.