Krydret røkt kalkun- og fruktsalat
oppskrift på en smakfull og frisk curry-kyllingsalat med røkt kalkun og frukt, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund røkt eller kokt kalkun, skåret i terninger på 2 cm
- 3/4 pund grønne, uten stein druer
- 1 stor cantaloupe, skrelt og skåret i terninger
- 3 kopper skivet selleri (ca. 4 stilker)
- 6 grønne løk, skivet
- 1/2 kopp gule rosiner
- 1/2 kopp majones
- 1/3 kopp naturell yoghurt
- 1/3 kopp rømme
- 1 ss karri pulver
- Krøllete salatblader
- 1 kopp skivede mandler, ristet
Fremgangsmåte
- 1Bland kalkun, druer, cantaloupe, selleri, grønn løk og rosiner i en stor bolle. Visp majones, yoghurt, rømme og karri i en liten bolle. Hell majonesblandingen over salaten og vend godt. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 2Bland kalkun, druer, cantaloupe, selleri, grønn løk og rosiner i en stor bolle. Visp majones, yoghurt, rømme og karri i en liten bolle. Hell majonesblandingen over salaten og vend godt. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 3Dekk fatet med salatblader. Skje salaten oppå salatbladene. Strø mandler over salaten og server.
- 4Dekk fatet med salatblader. Skje salaten oppå salatbladene. Strø mandler over salaten og server.