Avocado Quesadillas
Lær hvordan du lager deilige avocado quesadillas med enkel oppskrift. Perfekt for en rask lunsj eller kveldsmat. Nyt en smakfull rett i sommermånedene!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 modne tomater som er modnet på vintreet
- 2 faste, modne avokadoer fra California
- 2 spiseskjeer hakket rødløk
- 4 teskjeer fersk sitronsaft
- 1/2 teskje sterk saus
- 1/2 kopp rømme
- 6 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 8 mel-tortillas (6 til 7 tommers størrelse)
- 1/4 teskje vegetabilsk olje
- 2 2/3 kopper grovt revet Monterey Jack-ost
- Korianderkvister til pynt
Fremgangsmåte
- 1Frø tomatene og skjær dem i 1/4-tommers terninger. Del avokadoen i fire, fjern steinen og skrell den. Skjær avokadoen i 1/4-tommers terninger. I en liten bolle rører du sammen tomater, avokado, løk, sitronsaft og hot sauce, og krydr med salt og pepper. I en annen liten bolle blander du rømme, koriander og salt og pepper etter smak.
- 2I en lett oljet non-stick panne legger du en tortilla. Strø over med Monterey Jack-ost. Legg en annen tortilla oppå osten. Varm til osten smelter. Gjør dette tre ganger til for å lage totalt fire quesadillas.
- 3Skjær quesadillas i 4 spisser. Topp med avokado og rømme.