Søtpotet-hash med bacon

Søtpotet-hash med bacon

oppskrift på søtpotet hash med sprøstekt bacon. en enkel og smakfull rett som passer til frokost eller lunsj. lag den hjemme i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 pund skivet bacon, kuttet i 1/4-tommers strimler
  • 2 mellomstore løk, hakket
  • 1 stor rød paprika, skåret i tynne strimler
  • 2 pund søtpoteter, skrelt og kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 1 teskje hakket fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i en 30 cm non-stick stekepanne på middels varme til den er sprø. Overfør til tørkepapir, og la fettet bli igjen i pannen. Tilsett løk, paprika, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje pepper i pannen, og stek, rør av og til, til grønnsakene er myke. Rør inn potetene og 1/2 teskje salt, og stek under lokk, rør av og til, til potetene er møre og begynner å bli brune, ca. 10–14 minutter. Rør inn timian, bacon, og smak til med salt og pepper.
  2. 2Stek bacon i en 30 cm non-stick stekepanne på middels varme til den er sprø. Overfør til tørkepapir, og la fettet bli igjen i pannen.
  3. 3Tilsett løk, paprika, 1/2 teskje salt og 1/2 teskje pepper i pannen, og stek, rør av og til, til grønnsakene er myke. Rør inn potetene og 1/2 teskje salt, og stek under lokk, rør av og til, til potetene er møre og begynner å bli brune, ca. 10–14 minutter. Rør inn timian, bacon, og smak til med salt og pepper.