
Tre bønnesalat I
oppskrift på tre bønnesalat. en frisk og sunn forrett som passer perfekt til sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (14,5 unser) boks grønne bønner, avrent
- 2. 1 (14,5 unser) boks voksbønner, avrent
- 3. 1 (15,25 unser) boks røde kidneybønner, avrent
- 4. 1 (15 unser) boks kikerter, avrent
- 5. 1 (15 unser) boks svarte bønner, avrent
- 6. 1 rød løk, hakket
- 7. 1 grønn paprika, hakket
- 8. 3/4 kopp rødvinseddik
- 9. 3/4 kopp hvitt sukker
- 10. 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 11. 3/4 teskje malt tørket sennep
- 12. 1/2 teskje tørket estragon
- 13. 1 1/2 teskje tørket koriander
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle lagrer du bønnene, løken og grønn paprikaen. Sett til side.
- 22. I en liten kjele blander du eddik, sukker, olje, sennep, estragon og koriander. Kok opp og rør om over middels varme til sukkeret er oppløst. Fjern fra varmen og hell over bønnemiksen. Rør godt slik at alle ingrediensene blir dekket. Dette er best hvis det får marinere i kjøleskapet i noen timer, og røres om av og til.