Lumpia-omslag

Lumpia-omslag

Lær hvordan du lager perfekte lumpia wrappers hjemme. En enkel oppskrift for sprø filipinske ruller, ideell som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp mel
  • 1 egg
  • Mais, druekjerne- eller annen nøytral olje etter behov

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen mel, egg og 1 kopp vann til det er helt glatt.
  2. 2Varm opp en non-stick stekepanne på 8 eller 10 tommer over middels varme. Når en dråpe vann sklir over overflaten før den fordamper, tilsett litt olje—bare en teskje eller så.
  3. 3Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren i pannen og sirkuler den slik at det dannes et tynt lag på bunnen av pannen. Hell det overskytende røret tilbake i bollen.
  4. 4Når arket er akkurat gjennomkokt og kantene løfter seg fra pannen, fjern det forsiktig (du trenger ikke snu det). Gjenta med resten av røren.
  5. 5Hvis du vil, kan du holde arkene varme, dekket, i en ovn på 200°F (ca. 93°C) i opptil en time før de fylles og serveres.
  6. 61. Visp sammen mel, egg og 1 kopp vann til det er helt glatt.
  7. 7Varm opp en non-stick stekepanne på 8 eller 10 tommer over middels varme. Når en dråpe vann sklir over overflaten før den fordamper, tilsett litt olje—bare en teskje eller så.
  8. 8Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren i pannen og sirkuler den slik at det dannes et tynt lag på bunnen av pannen. Hell det overskytende røret tilbake i bollen.
  9. 9Når arket er akkurat gjennomkokt og kantene løfter seg fra pannen, fjern det forsiktig (du trenger ikke snu det). Gjenta med resten av røren.
  10. 10Hvis du vil, kan du holde arkene varme, dekket, i en ovn på 200°F (ca. 93°C) i opptil en time før de fylles og serveres.