
Lumpia-omslag
Lær hvordan du lager perfekte lumpia wrappers hjemme. En enkel oppskrift for sprø filipinske ruller, ideell som forrett eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
forrett
Ingredienser
- 1 kopp mel
- 1 egg
- Mais, druekjerne- eller annen nøytral olje etter behov
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen mel, egg og 1 kopp vann til det er helt glatt.
- 2Varm opp en non-stick stekepanne på 8 eller 10 tommer over middels varme. Når en dråpe vann sklir over overflaten før den fordamper, tilsett litt olje—bare en teskje eller så.
- 3Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren i pannen og sirkuler den slik at det dannes et tynt lag på bunnen av pannen. Hell det overskytende røret tilbake i bollen.
- 4Når arket er akkurat gjennomkokt og kantene løfter seg fra pannen, fjern det forsiktig (du trenger ikke snu det). Gjenta med resten av røren.
- 5Hvis du vil, kan du holde arkene varme, dekket, i en ovn på 200°F (ca. 93°C) i opptil en time før de fylles og serveres.
- 61. Visp sammen mel, egg og 1 kopp vann til det er helt glatt.
- 7Varm opp en non-stick stekepanne på 8 eller 10 tommer over middels varme. Når en dråpe vann sklir over overflaten før den fordamper, tilsett litt olje—bare en teskje eller så.
- 8Hell omtrent 2 spiseskjeer av røren i pannen og sirkuler den slik at det dannes et tynt lag på bunnen av pannen. Hell det overskytende røret tilbake i bollen.
- 9Når arket er akkurat gjennomkokt og kantene løfter seg fra pannen, fjern det forsiktig (du trenger ikke snu det). Gjenta med resten av røren.
- 10Hvis du vil, kan du holde arkene varme, dekket, i en ovn på 200°F (ca. 93°C) i opptil en time før de fylles og serveres.