Ostepai med skinke og asparges

Ostepai med skinke og asparges

en deilig ovnsrett med skinke, ost og asparges – perfekt for en smakfull lunsj eller middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hakket kokt skinke
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/4 kopp hakkede røde paprika
  • 1 (10 unser) pakke frossen, skåret asparges, tint
  • 8 egg
  • 2 kopper melk
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 3/4 teskje tørket estragon
  • 3/4 teskje salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1 kopp revet Cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
  2. 2Bland skinke, løk, røde paprika og asparges i den forberedte formen. I en stor bolle, pisk sammen egg, melk, mel, Parmesan, estragon, salt og pepper. Hell blandingen over skinken i formen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 20 minutter, eller til en kniv som settes inn i midten kommer ut ren. Strø over Cheddar-ost. Fortsett å steke i 3 til 5 minutter, eller til osten er smeltet. La stå i 5 til 10 minutter før servering.