
Ostepai med skinke og asparges
en deilig ovnsrett med skinke, ost og asparges – perfekt for en smakfull lunsj eller middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hakket kokt skinke
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/4 kopp hakkede røde paprika
- 1 (10 unser) pakke frossen, skåret asparges, tint
- 8 egg
- 2 kopper melk
- 1 kopp hvetemel
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 3/4 teskje tørket estragon
- 3/4 teskje salt
- 1/2 teskje svart pepper
- 1 kopp revet Cheddarost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 2Bland skinke, løk, røde paprika og asparges i den forberedte formen. I en stor bolle, pisk sammen egg, melk, mel, Parmesan, estragon, salt og pepper. Hell blandingen over skinken i formen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 20 minutter, eller til en kniv som settes inn i midten kommer ut ren. Strø over Cheddar-ost. Fortsett å steke i 3 til 5 minutter, eller til osten er smeltet. La stå i 5 til 10 minutter før servering.