
Fatburger
Lær hvordan du lager en perfekt fatburger med denne enkle oppskriften. Svært smakfull og enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Vegetabilsk olje til grillen
- 450 gram storfekjøtt av chuck, malt
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 4 skiver amerikansk ost
- 4 hamburgerbrød, delt
Fremgangsmåte
- 1Finhakket løk, relish, sennep, ketchup, skivede sylteagurker, skivede tomater og revet salat, til topping
- 2Forvarm en grill til middels varme og pensle ristene med vegetabilsk olje. Krydre storfekjøttet med salt og pepper, og form det til fire ½-tommers tykke burgerbiffer; lag en liten fordypning i toppen av hver burger med fingeren eller en liten skje.
- 3Grill burgerne i omtrent 6 minutter på hver side for medium godt. Legg en skive ost på hver burger og la den smelte, i ca. 2 minutter til. I mellomtiden kan du lett riste brødene på grillen.
- 4Server burgerne med osten ned mot brødet; topp med løk, relish, sennep, ketchup, sylteagurker, tomater og salat.
- 5Fotograf: Steve Giralt