Amerikansk stil med røde bønner og ris

Amerikansk stil med røde bønner og ris

Lær hvordan du lager klassisk amerikansk red beans and rice med denne enkle oppskriften. Perfekt for hverdagsmiddagen eller helgen. Enkel å følge!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje olivenolje
  • 2. 1 (15 unser) boks kidneybønner
  • 3. 1 1/2 kopper tomatsaus
  • 4. 4 1/2 kopper vann, delt
  • 5. 1/2 teskje tørket oregano
  • 6. 1/2 teskje tørket basilikum
  • 7. 1 klype tørket timian
  • 8. salt og pepper etter smak
  • 9. 5 teskjeer adobokrydder, delt
  • 10. 2 kopper ukokt hvit ris

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor kjele blandes olivenolje, kidneybønner, tomatsaus, 1/2 kopp vann, oregano, basilikum, timian, salt, pepper og 2 teskjeer adobo. La det småkoke på lav varme.
  2. 22. I mellomtiden kokes 4 kopper vann opp. Tilsett ris og rør om. Skru ned varmen, dekk til og la det småkoke i 20 minutter, eller til risen er kokt og alt væske er absorbert. Rør inn de resterende 3 teskjeene adobo. Server bønnene over risen.