Liten reisendes salat
en enkel og sunn oppskrift på little traveler's salad, perfekt for barn og familier. oppdag hvordan du lager denne fargerike salaten på enkel måte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hode romainesalat, hakket
- 1 (280 gram) pakke babyspinat
- 1 liten rød løk, tynne skiver
- 2 kopper kokt makaroni
- 340 gram kokt kyllingbryst, skåret i bitestore biter
- 1 (340 gram) krukke soltørkede røde paprika, tynne skiver
- 8 skiver kokt bacon, smuldret
- 1/4 kopp poppyskuddsdressing, eller etter smak
- 1/4 kopp frityrstekte løk, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland romanosalat, spinat og rød løk sammen i en bolle; fordel salaten på serveringsfat. Topp hver porsjon med makaroni, kylling, grillede røde paprika og bacon. Server med valmuefrødressing og frityrstekte løk på siden.