
Morgenmangoblanding med key lime-yogurt
oppskrift på en deilig og forfriskende mango fruktsalat med kremet key lime yoghurt, perfekt for en energigivende frokost eller sommerdessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 1 (450 gram) beholder med ferske ananasbiter, i terninger
- 2. 450 gram frosne mangobiter, tintet
- 3. 1 (425 gram) boks med lychee, drenert
- 4. 1 (425 gram) beholder med ferske rødgrapefruktssegmenter, drenert
- 5. 3/4 kopp fettfri vaniljeyoghurt
- 6. 2 teskjeer limesaft (anbefalt: Nellie and Joe's)
- 7. 1 klype cayennepepper
- 8. 1/2 kopp ferske bringebær
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor bolle, bland ananas, mango, lychee og grapefruktbåter; sett til side.
- 22. I en liten bolle, rør sammen yoghurt, key lime-saft og cayenne; sett til side.
- 33. Fordel den blandede frukten i kalde skåler. Skje over yoghurtblandingen og pynt med ferske bringebær.