Zucchini- og eggehvitefrittata
oppskrift på zucchini egg white frittata, perfekt for en sunn og rask frokost eller lett lunsj. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 teskje olivenolje
- 1 spiseskje finhakket sjalottløk
- 1/2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 liten zucchini, skåret i tynne skiver
- 4 eggehviter
- kosher-salt etter smak
- 1/2 teskje fersk timian, hakket
- nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en non-stick panne over middels varme; kok og rør inn finhakket sjalottløk og hvitløk i den varme oljen til de er myke, ca. 5 minutter. Tilsett squash; kok, rør av og til, til den er mør, ca. 5 minutter.
- 2Visp eggehviter, salt og timian sammen i en liten bolle; bland inn i squashblandingen.
- 3Kok, uten å røre, over svak varme til frittataen er stivnet, ca. 2 minutter. Vend frittataen og kok i ytterligere 1 minutt. Krydre med salt og pepper.