Zucchini- og eggehvitefrittata

Zucchini- og eggehvitefrittata

oppskrift på zucchini egg white frittata, perfekt for en sunn og rask frokost eller lett lunsj. enkel å lage og full av næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 teskje olivenolje
  • 1 spiseskje finhakket sjalottløk
  • 1/2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 liten zucchini, skåret i tynne skiver
  • 4 eggehviter
  • kosher-salt etter smak
  • 1/2 teskje fersk timian, hakket
  • nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en non-stick panne over middels varme; kok og rør inn finhakket sjalottløk og hvitløk i den varme oljen til de er myke, ca. 5 minutter. Tilsett squash; kok, rør av og til, til den er mør, ca. 5 minutter.
  2. 2Visp eggehviter, salt og timian sammen i en liten bolle; bland inn i squashblandingen.
  3. 3Kok, uten å røre, over svak varme til frittataen er stivnet, ca. 2 minutter. Vend frittataen og kok i ytterligere 1 minutt. Krydre med salt og pepper.