Cherry Double-Chocolate Cookies

Cherry Double-Chocolate Cookies

Lær hvordan du lager saftige cherry double-chocolate cookies med rik sjokoladesmak og friske kirsebær. En perfekt dessert for sjokolade- og kirsebærlskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 3/4 kopp usøtet, Dutch-prosessert kakaopulver
  • 3/4 teskje natron
  • Liten klype salt (omtrent 1/2 teskje)
  • 1 1/2 staver usaltet smør, myknet
  • 1 1/2 kopper lettbrunt sukker, pakket
  • 2 store egg
  • 100 gram finkvalitets melkesjokolade, skåret i 1/2-tommers biter
  • 1 kopp pekannøtter, ristet og grovhakket
  • 1 kopp tørkede surkirsebær

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk
  2. 2Behold alle linjeskift og punktsetting.
  3. 3Forvarm ovnen til 190°C med rister i øvre og nedre tredjedel.
  4. 4Pisk sammen mel, kakaopulver, natron og salt i en liten bolle.
  5. 5Pisk smør og brunt sukker med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til det er lyst og luftig, og tilsett deretter egg ett om gangen, og pisk godt mellom hver.
  6. 6Reduser hastigheten til lav og tilsett melblandingen, og bland til det akkurat er kombinert.
  7. 7Rør inn sjokoladebiter, pekannøtter og kirsebær til det er jevnt fordelt.
  8. 8Sett to store bakeplater uten smøring.
  9. 9Bruk fuktede fingre til å trykke deigen litt flat.
  10. 10Stek, og veksle mellom platene underveis, til kakene er puffet opp og har satt seg, ca. 12–14 minutter.
  11. 11Flytt kakene over på en rist for avkjøling.
  12. 12Forvarm ovnen til 190°C med rister i øvre og nedre tredjedel.
  13. 13Pisk sammen mel, kakaopulver, natron og salt i en liten bolle.
  14. 14Pisk smør og brunt sukker med en elektrisk mikser på middels høy hastighet til det er lyst og luftig, og tilsett deretter egg ett om gangen, og pisk godt mellom hver.
  15. 15Reduser hastigheten til lav og tilsett melblandingen, og bland til det akkurat er kombinert.
  16. 16Rør inn sjokoladebiter, pekannøtter og kirsebær til det er jevnt fordelt.
  17. 17Sett to store bakeplater uten smøring.
  18. 18Bruk fuktede fingre til å trykke deigen litt flat.
  19. 19Stek, og veksle mellom platene underveis, til kakene er puffet opp og har satt seg, ca. 12–14 minutter.
  20. 20Flytt kakene over på en rist for avkjøling.