Grillet ananas Mai Tai
Lær hvordan du lager en deilig og forfriskende grilled pineapple mai tai. Perfekt for sommerfester og varme dager. En enkel oppskrift for drikkeelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 1 lime, delt i to, eller mer etter smak
- 1/4 ananas, skåret i båter
- is
- 1 væskeounce gullrom
- 1/2 væskeounce sølvrom
- 1/2 væskeounce triple sec
- 1/2 væskeounce orgeat mandelsirup
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels varme og pensle risten lett med olje.
- 2Ha sukker i en grunn skål. Dypp limehalvdelene i sukkeret for å dekke dem.
- 3Grill lime og ananasbiter, vend dem av og til, til de er lett brune, ca. 5 til 10 minutter. Ta dem av grillen og la dem avkjøle.
- 4Fyll en cocktailshaker og et Old Fashioned-glass med is.
- 5Press ut 1/2 væskeonze limejuice og 1 væskeonze ananasjuice i shakeren. Tilsett gullrom, sølvrom, triple sec og orgeatsirup. Sett på lokket og rist til utsiden av shakeren er frostet. Sil over i glasset og pynt med en grillet ananasbåt.