Appelsin- og ingefærpudding

Appelsin- og ingefærpudding

Lær hvordan du lager en deilig orange ginger pudding. En frisk og smakfull dessert som er enkel å lage. Perfekt for sommerens avslutning eller vinterkos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp kokte hvite bønner, avrent
  • 2 kopper melk
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • 1 egg, pisket
  • 1 1/2 spiseskjeer appelsinskall, revet
  • 1 1/2 spiseskjeer malt ingefær
  • 1 1/2 teskjeer maisstivelse
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Kjør bønner og melk sammen i en blender til det er glatt; hell over i en liten kjele.
  2. 2Rør sukker, egg, appelsinskall, ingefær og maisenna inn i bønneblandingen til den er jevn; sett på middels varme og kok under omrøring kontinuerlig i ca. 30 minutter.
  3. 3Rør inn smør og vaniljeekstrakt i den tyknede blandingen til smøret er smeltet; hell i fire dessertkopper og sett i kjøleskapet til det er avkjølt, minst 15 minutter.