
Maiskaker og kaviar
Oppdag hvordan du lager deilige corn cakes med kaviar. En enkel og elegant oppskrift perfekt for forrett eller fest. Perfekt for sommer- og høstsesongen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper kokte maiskjerner
- 2. 2/3 kopp kremfløte
- 3. 1/3 kopp gult maismel
- 4. 2/3 kopp hvetemel
- 5. 1 teskje bakepulver
- 6. 1/2 teskje salt
- 7. 1/8 teskje svart pepper
- 8. 3 store egg, lett pisket
- 9. 1/3 kopp usaltet smør, smeltet
- 10. 2 teskjeer vegetabilsk olje
- 11. Crème fraîche eller rømme, til servering
- 12. Kaviar, til servering
Fremgangsmåte
- 11. Pureér maisen og fløten; overfør til en bolle. Rør inn maismel, mel, bakepulver, salt og pepper; bland inn egg og smør for å lage en røre.
- 22. Varm opp olje i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg røren i pannen med skjeer i rause spiseskjeer. Stek til maiskakene er gyldne og sprø, ca. 1 minutt på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir. Fortsett, og tilsett mer olje i pannen etter behov. (Røren gir omtrent 30 kaker.)
- 33. For å servere, legg 3 maiskaker på hver av 8 tallerkener. Topp hver med 1 teskje crème fraîche og en liten klatt kaviar.