Hello Fresh Mobile Banner
Maiskaker og kaviar

Maiskaker og kaviar

Oppdag hvordan du lager deilige corn cakes med kaviar. En enkel og elegant oppskrift perfekt for forrett eller fest. Perfekt for sommer- og høstsesongen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper kokte maiskjerner
  • 2. 2/3 kopp kremfløte
  • 3. 1/3 kopp gult maismel
  • 4. 2/3 kopp hvetemel
  • 5. 1 teskje bakepulver
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1/8 teskje svart pepper
  • 8. 3 store egg, lett pisket
  • 9. 1/3 kopp usaltet smør, smeltet
  • 10. 2 teskjeer vegetabilsk olje
  • 11. Crème fraîche eller rømme, til servering
  • 12. Kaviar, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. Pureér maisen og fløten; overfør til en bolle. Rør inn maismel, mel, bakepulver, salt og pepper; bland inn egg og smør for å lage en røre.
  2. 22. Varm opp olje i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Legg røren i pannen med skjeer i rause spiseskjeer. Stek til maiskakene er gyldne og sprø, ca. 1 minutt på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir. Fortsett, og tilsett mer olje i pannen etter behov. (Røren gir omtrent 30 kaker.)
  3. 33. For å servere, legg 3 maiskaker på hver av 8 tallerkener. Topp hver med 1 teskje crème fraîche og en liten klatt kaviar.