
Nachos med alt tilbehør
Lær hvordan du lager deilige nachos med alle de beste tilbehørene. Perfekt for fester, helgemiddager eller en skikkelig snacks. Enkelt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Non-stick vegetabilsk spray
- 3 poser med tortilla chips à 9 gram
- Beerbraiserte carnitas
- 2 bokser à 15 gram svarte bønner, skylt
- 1 stor hvit løk, hakket
- 1,36 kg revet ost (for eksempel skarp cheddar og Monterey Jack)
- 225 gram Cotija-ost eller feta, smuldret
- 1 bunt reddiker, tynne skiver
- 1 kopp ferske korianderblader
- Røket tomatillosalsa
- Tørket chilisaus
- Sylteagurkjærlige jalapeños
- Pico de gallo
- Guacamole
- 2 kopper rømme, utvannet med 1/3 kopp vann
- Hot pepper-saus (for eksempel Cholula)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Smør to store, runde bakeplater med non-stick spray. Fordel chips, carnitas, bønner, løk og revet ost jevnt mellom bakeplatene, og legg det i en haug i midten. FORKANT: Nachos kan settes sammen opptil 1 time før steking. Arbeid med én plate av gangen, og stek til osten er smeltet, ca. 20–25 minutter. Strø over Cotija-ost, reddiker og koriander. Server med ønsket tilbehør.
- 2Forvarm ovnen til 175°C. Smør to store, runde bakeplater med non-stick spray. Fordel chips, carnitas, bønner, løk og revet ost jevnt mellom bakeplatene, og legg det i en haug i midten. FORKANT: Nachos kan settes sammen opptil 1 time før steking.
- 3Arbeid med én plate av gangen, og stek til osten er smeltet, ca. 20–25 minutter. Strø over Cotija-ost, reddiker og koriander. Server med ønsket tilbehør.