Hello Fresh Mobile Banner
Nachos med alt tilbehør

Nachos med alt tilbehør

Lær hvordan du lager deilige nachos med alle de beste tilbehørene. Perfekt for fester, helgemiddager eller en skikkelig snacks. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Non-stick vegetabilsk spray
  • 3 poser med tortilla chips à 9 gram
  • Beerbraiserte carnitas
  • 2 bokser à 15 gram svarte bønner, skylt
  • 1 stor hvit løk, hakket
  • 1,36 kg revet ost (for eksempel skarp cheddar og Monterey Jack)
  • 225 gram Cotija-ost eller feta, smuldret
  • 1 bunt reddiker, tynne skiver
  • 1 kopp ferske korianderblader
  • Røket tomatillosalsa
  • Tørket chilisaus
  • Sylteagurkjærlige jalapeños
  • Pico de gallo
  • Guacamole
  • 2 kopper rømme, utvannet med 1/3 kopp vann
  • Hot pepper-saus (for eksempel Cholula)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Smør to store, runde bakeplater med non-stick spray. Fordel chips, carnitas, bønner, løk og revet ost jevnt mellom bakeplatene, og legg det i en haug i midten. FORKANT: Nachos kan settes sammen opptil 1 time før steking. Arbeid med én plate av gangen, og stek til osten er smeltet, ca. 20–25 minutter. Strø over Cotija-ost, reddiker og koriander. Server med ønsket tilbehør.
  2. 2Forvarm ovnen til 175°C. Smør to store, runde bakeplater med non-stick spray. Fordel chips, carnitas, bønner, løk og revet ost jevnt mellom bakeplatene, og legg det i en haug i midten. FORKANT: Nachos kan settes sammen opptil 1 time før steking.
  3. 3Arbeid med én plate av gangen, og stek til osten er smeltet, ca. 20–25 minutter. Strø over Cotija-ost, reddiker og koriander. Server med ønsket tilbehør.