Sjokoladekrem

Sjokoladekrem

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekrem til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser for perfekt icing hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer smør
  • 2. 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 3. 2 spiseskjeer melk
  • 4. 1 1/2 kopper melis
  • 5. 1 spiseskje usøtet kakaopulver
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en kjele, smelt smør og brun sukker over middels varme. Rør til sukkeret er oppløst, og tilsett deretter melk. Kok opp og fjern fra varmen.
  2. 22. Sikt sammen kakao og melis. Bland det inn i smørblandingen og tilsett vanilje. Hvis konsistensen er for tykk, tilsett mer melk.
  3. 33. Fordel raskt over avkjølt kake, ettersom glasuren vil stivne veldig raskt.