
Sjokoladekrem
Lær hvordan du lager en deilig sjokoladekrem til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser for perfekt icing hver gang.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 4 spiseskjeer smør
- 2. 1/2 kopp pakket brunt sukker
- 3. 2 spiseskjeer melk
- 4. 1 1/2 kopper melis
- 5. 1 spiseskje usøtet kakaopulver
- 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. I en kjele, smelt smør og brun sukker over middels varme. Rør til sukkeret er oppløst, og tilsett deretter melk. Kok opp og fjern fra varmen.
- 22. Sikt sammen kakao og melis. Bland det inn i smørblandingen og tilsett vanilje. Hvis konsistensen er for tykk, tilsett mer melk.
- 33. Fordel raskt over avkjølt kake, ettersom glasuren vil stivne veldig raskt.