
Sjokoladefudge-brownie-ekstravaganza
oppskrift på sjokoladefudge brownie som garantert vil imponere. enkel å lage, perfekt for enhver anledning. prøv vår fudge brownie i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1 pakke fudge brownie-blanding
- 2 1/2 kopper semisøte sjokoladebiter, delt
- 1 kopp ristet pekannøttbiter
- 1 kopp toffee-biter
- 4 egg, eller 1 kopp eggerstatning (anbefalt: Egg Beaters)
- 2 bokser kondensert melk
- 1 1/2 kopper sukker
- 1 kvart tung kremfløte
- 1 kvart halvsøt melk (half-and-half)
- 1/2 teskje salt
- 4 spiseskjeer vaniljeekstrakt
- 3 spiseskjeer kakao
- 113 gram usøtet bakekakao (eller 4 unse)
Fremgangsmåte
- 1Forbered browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger. Før baking, rør inn 1 kopp sjokoladestykker. Når browniene er ferdige, fjern dem fra ovnen og fordel pekannøtter, toffee og de resterende 1 ½ kopper sjokoladestykker på toppen. Når sjokoladen smelter, bland forsiktig sammen toppingen. La browniene avkjøle. Bland egg, kondensert melk, sukker, fløte, halv og halv, salt og vanilje godt sammen. Sett blandingen i kjøleskapet i flere timer eller over natten. I en liten kjele, bland 2 kopper av melkeblandingen med kakaopulveret og varm opp. I toppen av et dobbeltkoker, smelt den usøtede sjokoladen. Rør veldig sakte inn den varme kakaoblandingen og melkeblandingen til det er godt blandet. Tilsett dette i den resterende melkeblandingen og sett i kjøleskapet. Kutt browniene i små biter (ca. 0,5 cm) og legg dem i fryseren. Hell melkeblandingen i iskremmaskinen og start fryseprosessen. Etter 10 minutter, tilsett de frosne browniebitene og fullfør fryseprosessen.



