
Sjokoladefudge-brownie-ekstravaganza
oppskrift på sjokoladefudge brownie som garantert vil imponere. enkel å lage, perfekt for enhver anledning. prøv vår fudge brownie i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forbered browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger. Før baking, rør inn 1 kopp sjokoladestykker. Når browniene er ferdige, fjern dem fra ovnen og fordel pekannøtter, toffee og de resterende 1 ½ kopper sjokoladestykker på toppen. Når sjokoladen smelter, bland forsiktig sammen toppingen. La browniene avkjøle. Bland egg, kondensert melk, sukker, fløte, halv og halv, salt og vanilje godt sammen. Sett blandingen i kjøleskapet i flere timer eller over natten. I en liten kjele, bland 2 kopper av melkeblandingen med kakaopulveret og varm opp. I toppen av et dobbeltkoker, smelt den usøtede sjokoladen. Rør veldig sakte inn den varme kakaoblandingen og melkeblandingen til det er godt blandet. Tilsett dette i den resterende melkeblandingen og sett i kjøleskapet. Kutt browniene i små biter (ca. 0,5 cm) og legg dem i fryseren. Hell melkeblandingen i iskremmaskinen og start fryseprosessen. Etter 10 minutter, tilsett de frosne browniebitene og fullfør fryseprosessen.