Sjokoladefudge-brownie-ekstravaganza

Sjokoladefudge-brownie-ekstravaganza

oppskrift på sjokoladefudge brownie som garantert vil imponere. enkel å lage, perfekt for enhver anledning. prøv vår fudge brownie i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke fudge brownie-blanding
  • 2. 2 1/2 kopper semisøte sjokoladebiter, delt
  • 3. 1 kopp ristet pekannøttbiter
  • 4. 1 kopp toffee-biter
  • 5. 4 egg, eller 1 kopp eggerstatning (anbefalt: Egg Beaters)
  • 6. 2 bokser kondensert melk
  • 7. 1 1/2 kopper sukker
  • 8. 1 kvart tung kremfløte
  • 9. 1 kvart halvsøt melk (half-and-half)
  • 10. 1/2 teskje salt
  • 11. 4 spiseskjeer vaniljeekstrakt
  • 12. 3 spiseskjeer kakao
  • 13. 113 gram usøtet bakekakao (eller 4 unse)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered browniebøtten i henhold til pakkens anvisninger. Før baking, rør inn 1 kopp sjokoladestykker. Når browniene er ferdige, fjern dem fra ovnen og fordel pekannøtter, toffee og de resterende 1 ½ kopper sjokoladestykker på toppen. Når sjokoladen smelter, bland forsiktig sammen toppingen. La browniene avkjøle. Bland egg, kondensert melk, sukker, fløte, halv og halv, salt og vanilje godt sammen. Sett blandingen i kjøleskapet i flere timer eller over natten. I en liten kjele, bland 2 kopper av melkeblandingen med kakaopulveret og varm opp. I toppen av et dobbeltkoker, smelt den usøtede sjokoladen. Rør veldig sakte inn den varme kakaoblandingen og melkeblandingen til det er godt blandet. Tilsett dette i den resterende melkeblandingen og sett i kjøleskapet. Kutt browniene i små biter (ca. 0,5 cm) og legg dem i fryseren. Hell melkeblandingen i iskremmaskinen og start fryseprosessen. Etter 10 minutter, tilsett de frosne browniebitene og fullfør fryseprosessen.