
Beste Brownies
Oppdag deilige brownies med rik sjokoladesmak. En enkel oppskrift som gir myke, fyldige brownies – perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/3 kopp usøtet kakaopulver
- 1/2 kopp hvetemel
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje bakepulver
- Frosting:
- 3 ss smør, mykt
- 3 ss usøtet kakaopulver
- 1 ss honning
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp melis
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 8-tommers firkantet form.
- 2I en stor kjele, smelt 1/2 kopp smør. Fjern fra varmen, og rør inn sukker, egg og 1 teskje vanilje. Visp inn 1/3 kopp kakao, 1/2 kopp mel, salt og bakepulver. Fordel røren i den forberedte formen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 25 til 30 minutter. Ikke stek for lenge.
- 4For å lage glasuren: Bland 3 ss mykt smør, 3 ss kakao, honning, 1 teskje vaniljeekstrakt og 1 kopp melis. Rør til det blir glatt. Glaser brownies mens de fortsatt er varme.