
Beste Brownies
Oppdag deilige brownies med rik sjokoladesmak. En enkel oppskrift som gir myke, fyldige brownies – perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
- 1. 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1 kopp hvitt sukker
- 3. 2 egg
- 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1/3 kopp usøtet kakaopulver
- 6. 1/2 kopp hvetemel
- 7. 1/4 teskje salt
- 8. 1/4 teskje bakepulver
- 9. Frosting:
- 10. 3 ss smør, mykt
- 11. 3 ss usøtet kakaopulver
- 12. 1 ss honning
- 13. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 14. 1 kopp melis
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel en 8-tommers firkantet form.
- 22. I en stor kjele, smelt 1/2 kopp smør. Fjern fra varmen, og rør inn sukker, egg og 1 teskje vanilje. Visp inn 1/3 kopp kakao, 1/2 kopp mel, salt og bakepulver. Fordel røren i den forberedte formen.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 25 til 30 minutter. Ikke stek for lenge.
- 44. For å lage glasuren: Bland 3 ss mykt smør, 3 ss kakao, honning, 1 teskje vaniljeekstrakt og 1 kopp melis. Rør til det blir glatt. Glaser brownies mens de fortsatt er varme.