
Pistasj-biscotti
lær hvordan du lager deilige pistachio biscotti med denne enkle oppskriften. perfekt til kaffen eller som gave. raskt og enkelt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Legg pistasjnøttene på et bakepapir i ett lag. Stek i 10 minutter eller til nøttene er lett ristet. Ta dem ut av ovnen.
- 33. I en elektrisk mikser, pisk smøret til det er lyst og luftig. Mens mikseren går, tilsett gradvis eggene, sukkeret og vaniljen; bland til det er kremet. Tilsett mel, bakepulver og salt. Bland deigen til den er jevn. Bruk en tresleiv til å blande inn pistasjnøttene til de er jevnt fordelt.
- 44. Legg deigen på en lett melet overflate og del den i to. Rull hver del til en logg, hver ca. 30 cm lang og 2,5 cm høy. Plasser loggene på et ugredd bakepapir og stek i 35 minutter eller til bunnen er lett brun. La loggene avkjøle i 5 minutter, og legg dem deretter på et skjærebrett. Skjær hver logg diagonalt i 12 stykker, hver ca. 2,5 cm tykke. Legg kakene tilbake på bakepapiret og stek i 5 minutter. Vend kakene og stek den andre siden i ytterligere 5 minutter. Oppbevar kakene i en lufttett beholder.