Hello Fresh Mobile Banner
Pistasj-biscotti

Pistasj-biscotti

lær hvordan du lager deilige pistachio biscotti med denne enkle oppskriften. perfekt til kaffen eller som gave. raskt og enkelt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper pistasjnøtter
  • 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør
  • 3 egg
  • 1 kopp sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 3 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Legg pistasjnøttene på et bakepapir i ett lag. Stek i 10 minutter eller til nøttene er lett ristet. Ta dem ut av ovnen.
  3. 3I en elektrisk mikser, pisk smøret til det er lyst og luftig. Mens mikseren går, tilsett gradvis eggene, sukkeret og vaniljen; bland til det er kremet. Tilsett mel, bakepulver og salt. Bland deigen til den er jevn. Bruk en tresleiv til å blande inn pistasjnøttene til de er jevnt fordelt.
  4. 4Legg deigen på en lett melet overflate og del den i to. Rull hver del til en logg, hver ca. 30 cm lang og 2,5 cm høy. Plasser loggene på et ugredd bakepapir og stek i 35 minutter eller til bunnen er lett brun. La loggene avkjøle i 5 minutter, og legg dem deretter på et skjærebrett. Skjær hver logg diagonalt i 12 stykker, hver ca. 2,5 cm tykke. Legg kakene tilbake på bakepapiret og stek i 5 minutter. Vend kakene og stek den andre siden i ytterligere 5 minutter. Oppbevar kakene i en lufttett beholder.