Pistasj-biscotti

Pistasj-biscotti

lær hvordan du lager deilige pistachio biscotti med denne enkle oppskriften. perfekt til kaffen eller som gave. raskt og enkelt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper pistasjnøtter
  • 2. 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør
  • 3. 3 egg
  • 4. 1 kopp sukker
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 3 1/2 kopper hvetemel
  • 7. 1 teskje bakepulver
  • 8. 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Legg pistasjnøttene på et bakepapir i ett lag. Stek i 10 minutter eller til nøttene er lett ristet. Ta dem ut av ovnen.
  3. 33. I en elektrisk mikser, pisk smøret til det er lyst og luftig. Mens mikseren går, tilsett gradvis eggene, sukkeret og vaniljen; bland til det er kremet. Tilsett mel, bakepulver og salt. Bland deigen til den er jevn. Bruk en tresleiv til å blande inn pistasjnøttene til de er jevnt fordelt.
  4. 44. Legg deigen på en lett melet overflate og del den i to. Rull hver del til en logg, hver ca. 30 cm lang og 2,5 cm høy. Plasser loggene på et ugredd bakepapir og stek i 35 minutter eller til bunnen er lett brun. La loggene avkjøle i 5 minutter, og legg dem deretter på et skjærebrett. Skjær hver logg diagonalt i 12 stykker, hver ca. 2,5 cm tykke. Legg kakene tilbake på bakepapiret og stek i 5 minutter. Vend kakene og stek den andre siden i ytterligere 5 minutter. Oppbevar kakene i en lufttett beholder.