Røstede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

Røstede fingerpoteter med friske urter og hvitløk

oppskrift på deilige ristede fingerlingpoteter med friske urter og hvitløk. perfekt som tilbehør til middagen eller som en smakfull liten rett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pints fingerling-poteter
  • 2. 2 kvister fersk rosmarin
  • 3. 2 til 3 kvister fersk salvie
  • 4. 3 kvister fersk timian
  • 5. 6 hvitløksfedd, hele
  • 6. 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje, pluss litt til stekebrettet
  • 7. Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 500 grader Fahrenheit og plasser et stekebrett inni for å varme det opp.
  2. 22. Tilsett poteter, rosmarin, salvie, timian og hvitløk i en middels stor bolle. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
  3. 3Ta stekebrettet ut av ovnen, pensle lett med olivenolje, og hell potetene over på brettet.
  4. 4Sett potetene i ovnen og skru ned varmen til 425 grader Fahrenheit.
  5. 5Stek i 20 minutter, eller til de er sprø på utsiden og møre på innsiden.