Kylling Brokkoli Ca - Uniengs Stil

Kylling Brokkoli Ca - Uniengs Stil

Prøv Uniengs saftige kylling- og brokkoliform for en smaksopplevelse du sent vil glemme. Enkel oppskrift som passer perfekt til middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser benfritt, hudløs kyllingbryst, skåret i munnfullstore biter
  • 2. 1 ss østerssaus
  • 3. 2 ss mørk soyasaus
  • 4. 3 ss vegetabilsk olje
  • 5. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 6. 1 stor løk, skåret i ringer
  • 7. 1/2 kopp vann
  • 8. 1 ts malt svart pepper
  • 9. 1 ts hvitt sukker
  • 10. 1/2 medium hode bok choy, hakket
  • 11. 1 lite hode brokkoli, hakket
  • 12. 1 ss maisstivelse, blandet med like deler vann

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland kylling, østerssaus og soyasaus. Sett til side i 15 minutter. Varm olje i en wok eller stor, tung stekepanne over middels varme. Stek hvitløk og løk til de er myke og gjennomsiktige. Skru opp varmen til høy. Tilsett kylling og marinade, og wok til det er lett gyllent, ca. 10 minutter. Rør inn vann, pepper og sukker. Tilsett bok choy og brokkoli, og kok til de er myke, ca. 10 minutter. Hell i maisstivelsesblandingen, og kok til sausen tykner, ca. 5 minutter.