
Eggnog-kjeksbarer
oppskrift på eggnog cookie bars, perfekte for vinterfeiringer. søte, krydrede kaker med eggnogsmak, enkle å lage og deilige å dele.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en 23 x 33 cm ildfast form med aluminiumsfolie, slik at det er ca. 5 cm overheng på to sider; spray med matlagingsspray.
- 22. Visp melet, muskatnøtten og saltet i en middels stor bolle. Visp inn det smeltede smøret, sukkeret, eggene, eggeplommene, brandy og vaniljen i en stor bolle til det er jevnt. Rør inn melet blandingen til den er glatt. Fordel røren i den forberedte formen. Stek til toppen er blank og lett sprukket, ca. 40 minutter. La avkjøle helt i formen.
- 33. Løft ut kaken ved hjelp av aluminiumsfolieoverhenget; dryss med melis og dryss over muskatnøtt. Skjær i 3,8 cm store firkanter.
- 44. Fotograf: Ryan Dausch