Eggnog-kjeksbarer

Eggnog-kjeksbarer

oppskrift på eggnog cookie bars, perfekte for vinterfeiringer. søte, krydrede kaker med eggnogsmak, enkle å lage og deilige å dele.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. Non-stick kokespray
  • 2. 2 1/2 kopper hvetemel
  • 3. 3/4 teskje nyrevet muskatnøtt, pluss mer til pynt
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 2 1/2 staver usaltet smør, smeltet
  • 6. 1 3/4 kopper sukker
  • 7. 2 store egg pluss 3 eggeplommer
  • 8. 2 spiseskjeer brandy
  • 9. 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
  • 10. Melis, til å drysse over

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en 23 x 33 cm ildfast form med aluminiumsfolie, slik at det er ca. 5 cm overheng på to sider; spray med matlagingsspray.
  2. 22. Visp melet, muskatnøtten og saltet i en middels stor bolle. Visp inn det smeltede smøret, sukkeret, eggene, eggeplommene, brandy og vaniljen i en stor bolle til det er jevnt. Rør inn melet blandingen til den er glatt. Fordel røren i den forberedte formen. Stek til toppen er blank og lett sprukket, ca. 40 minutter. La avkjøle helt i formen.
  3. 33. Løft ut kaken ved hjelp av aluminiumsfolieoverhenget; dryss med melis og dryss over muskatnøtt. Skjær i 3,8 cm store firkanter.
  4. 44. Fotograf: Ryan Dausch