Fra bunnen av: Cheddar-ostebiscuits
lær hvordan du lager deilige cheddar cheese biscuits fra bunnen av med denne enkle oppskriften. perfekte som frokost eller som tilbehør.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: en kjeksutstikker
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir. Tilsett melet, tørrmelk, kremost, smør, sukker, bakepulver og salt i en kjøkkenmaskin utstyrt med en flat visp, og bland på lav hastighet til melet ligner grovt maismel. Med maskinen i gang, tilsett sakte melken og bland til deigen samler seg. Øk hastigheten til middels og bland til deigen begynner å feste seg til sidene av bakebollen. Stopp maskinen.
- 33. Tilsett cheddarosten og bland på lav hastighet til den er jevnt fordelt, ca. 10 sekunder. (Du vil ikke bryte opp osten.)
- 44. Legg deigen på en melet overflate og kna den 25 ganger, til den er myk og ikke klistrer seg til hendene eller bordet. Kjevle ut deigen til en tykkelse på 2 cm og stikk ut 36 kjeks med en kjeksutstikker, og legg dem på de forberedte bakeplatene.
- 55. Stek kjeksene, og snu bakeplatene halvveis i steketiden, til de er gyldne, ca. 30 minutter. Server med smør og syltetøy.