
Buttermilk Pannekaker II
Oppdag en enkel oppskrift på deilige buttermilk pannekaker. Perfekt til frokost eller brunch. Rask, smakfull og uimotståelig god!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 kopper hvetemel
- 3 ss hvitt sukker
- 3 ts bakepulver
- 1 1/2 ts natron
- 3/4 ts salt
- 3 kopper kulturmelk
- 1/2 kopp melk
- 3 egg
- 1/3 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen mel, sukker, bakepulver, natron og salt. I en annen bolle, pisk sammen smørmelk, melk, egg og smeltet smør. Hold de to blandingene adskilt til du er klar til å steke.
- 2Varm opp en lett oljet takke eller stekepanne på middels høy varme. Du kan sprute vann over overflaten, og hvis det perler seg og freser, er den klar!
- 3Hell den våte blandingen i den tørre blandingen, og bruk en treskje eller gaffel til å blande. Rør til det akkurat er blandet sammen. Ikke rør for mye! Hell eller skje opp røren på takken, bruk omtrent 1/2 kopp til hver pannekake. Stek på begge sider og server varmt.