Buttermilk Pannekaker II

Buttermilk Pannekaker II

Oppdag en enkel oppskrift på deilige buttermilk pannekaker. Perfekt til frokost eller brunch. Rask, smakfull og uimotståelig god!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 3 kopper hvetemel
  • 2. 3 ss hvitt sukker
  • 3. 3 ts bakepulver
  • 4. 1 1/2 ts natron
  • 5. 3/4 ts salt
  • 6. 3 kopper kulturmelk
  • 7. 1/2 kopp melk
  • 8. 3 egg
  • 9. 1/3 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland sammen mel, sukker, bakepulver, natron og salt. I en annen bolle, pisk sammen smørmelk, melk, egg og smeltet smør. Hold de to blandingene adskilt til du er klar til å steke.
  2. 22. Varm opp en lett oljet takke eller stekepanne på middels høy varme. Du kan sprute vann over overflaten, og hvis det perler seg og freser, er den klar!
  3. 33. Hell den våte blandingen i den tørre blandingen, og bruk en treskje eller gaffel til å blande. Rør til det akkurat er blandet sammen. Ikke rør for mye! Hell eller skje opp røren på takken, bruk omtrent 1/2 kopp til hver pannekake. Stek på begge sider og server varmt.