
Spaghetti Aglio e Olio
Lær hvordan du lager den klassiske italienske retten spaghetti aglio e olio. Rask, enkel og perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett pastaen og kok, rør om etter ett minutt, til den er omtrent tre fjerdedeler ferdigkokt.
- 3I mellomtiden, varm opp olivenoljen i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett rød pepperflak og hvitløk, og kok til det akkurat begynner å bli gyllent, deretter tilsett persille.
- 4Tilsett en øse av pastavannet for å stoppe kokeprosessen og la smakene blande seg.
- 5Når pastaen er tre fjerdedeler ferdigkokt, ta den opp av vannet og ha den i stekepannen. Tilsett mer pastavann etter behov for å fullføre kokingen av pastaen, slik at væsken reduseres og danner en saus.
- 6Krydre med salt hvis ønskelig, og overfør til et stort serveringsfat.
- 7Drypp over litt mer olivenolje og server.