Enkel Parmesan-kylling

Enkel Parmesan-kylling

Lær å lage saftig og smakfull Parmesan kylling med denne enkle oppskriften. Perfekt til hverdagsmiddag eller helg. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 2. 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 3. 2 teskjeer italiensk krydderblanding
  • 4. 1 egg, pisket
  • 5. 5 skinn- og benfrie kyllingbryst

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. I en middels stor bolle blander du sammen brødsmuler, italiensk krydderi og Parmesanost. Dypp kyllingbrystene i egg, deretter i brødsmuleblandingen for å dekke dem. Legg de dekkede kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til saften er klar når du stikker i kyllingen. Vend kyllingen 5 minutter før du tar den ut av ovnen.