
Enkel Parmesan-kylling
Lær å lage saftig og smakfull Parmesan kylling med denne enkle oppskriften. Perfekt til hverdagsmiddag eller helg. Rask og enkel å lage!
5.0 (1 vurdering)
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp tørre brødsmuler
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 2 teskjeer italiensk krydderblanding
- 1 egg, pisket
- 5 skinn- og benfrie kyllingbryst
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en middels stor bolle blander du sammen brødsmuler, italiensk krydderi og Parmesanost. Dypp kyllingbrystene i egg, deretter i brødsmuleblandingen for å dekke dem. Legg de dekkede kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm.
- 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til saften er klar når du stikker i kyllingen. Vend kyllingen 5 minutter før du tar den ut av ovnen.