
Hjemmelagde marshmallows
Lær hvordan du lager marshmallows hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Bland gelatin og 1/2 kopp kaldt vann i en bolle til en elektrisk mikser utstyrt med visp, og la det stå mens du lager sirupen.
- 33. I mellomtiden blander du sukker, mais sirup, salt og 1/2 kopp vann i en liten kjele og koker over middels varme til sukkeret er oppløst. Skru opp varmen til høy og kok til sirupen når 240 grader på et sukkertemperaturtermometer. Ta av varmen.
- 44. Med mikseren på lav hastighet, heller du sakte den varme sukker sirupen i den oppløste gelatinblandingen. Sett mikseren på høy hastighet og pisk til blandingen er veldig tykk, omtrent 15 minutter. Tilsett vaniljen og bland godt.
- 55. Sikt rikelig med melis over en 20 x 30 cm non-metal bakeform. Hell marshmallow-blandingen i formen, jevn ut toppen, og strø over mer melis. La det stå uten dekke over natten til det tørker ut.
- 66. Vend marshmallowsene ut på et skjærebrett og kutt dem i firkanter. Strø over mer melis.