Hjemmelagde marshmallows

Hjemmelagde marshmallows

Lær hvordan du lager marshmallows hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Enkelt, raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 3 pakker unflavored gelatin
  • 2. 1 1/2 kopper granulert sukker
  • 3. 1 kopp lys mais sirup
  • 4. 1/4 teskje kosher salt
  • 5. 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
  • 6. Melis, til å støve med

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland gelatin og 1/2 kopp kaldt vann i en bolle til en elektrisk mikser utstyrt med visp, og la det stå mens du lager sirupen.
  3. 33. I mellomtiden blander du sukker, mais sirup, salt og 1/2 kopp vann i en liten kjele og koker over middels varme til sukkeret er oppløst. Skru opp varmen til høy og kok til sirupen når 240 grader på et sukkertemperaturtermometer. Ta av varmen.
  4. 44. Med mikseren på lav hastighet, heller du sakte den varme sukker sirupen i den oppløste gelatinblandingen. Sett mikseren på høy hastighet og pisk til blandingen er veldig tykk, omtrent 15 minutter. Tilsett vaniljen og bland godt.
  5. 55. Sikt rikelig med melis over en 20 x 30 cm non-metal bakeform. Hell marshmallow-blandingen i formen, jevn ut toppen, og strø over mer melis. La det stå uten dekke over natten til det tørker ut.
  6. 66. Vend marshmallowsene ut på et skjærebrett og kutt dem i firkanter. Strø over mer melis.