Italiensk iskrem med sitronsirup og tutti frutti-sirup

Italiensk iskrem med sitronsirup og tutti frutti-sirup

Lær hvordan du lager forfriskende italian ice med sitronsirup og tutti frutti-sirup. Perfekt for sommerdager og søte fristelser. En enkel og smakfull oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 8 sitroner, revet skall og saft
  • 2. 3/4 kopp sukker
  • 3. En klype grå salt
  • 4. 1/2 pint jordbær
  • 5. 1/2 pint bjørnebær
  • 6. 1/2 pint bringebær
  • 7. 3/4 kopp sukker
  • 8. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. En klype grå salt
  • 10. 2 kverninger pepperkvern
  • 11. Is, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. For sirupene: Ha alle ingrediensene til hver sirup i to separate mellomstore kasseroller og kok opp over middels høy varme. Fjern dem fra varmen; avkjøl og sil.
  2. 22. For italiensk iskrem: Ha en stor bunt med is i en matprosessor og kjør til isen er finhakket. Alternativt kan du legge isen i et håndkle og banke den med en kjevle eller klubbe til den er finhakket.
  3. 3Fyll i skåler og topp med sitronsirup eller Tutti Frutti-sirup, eller begge deler!