
Italiensk iskrem med sitronsirup og tutti frutti-sirup
Lær hvordan du lager forfriskende italian ice med sitronsirup og tutti frutti-sirup. Perfekt for sommerdager og søte fristelser. En enkel og smakfull oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- 8 sitroner, revet skall og saft
- 3/4 kopp sukker
- En klype grå salt
- 1/2 pint jordbær
- 1/2 pint bjørnebær
- 1/2 pint bringebær
- 3/4 kopp sukker
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- En klype grå salt
- 2 kverninger pepperkvern
- Is, til servering
Fremgangsmåte
- 1For sirupene: Ha alle ingrediensene til hver sirup i to separate mellomstore kasseroller og kok opp over middels høy varme. Fjern dem fra varmen; avkjøl og sil.
- 2For italiensk iskrem: Ha en stor bunt med is i en matprosessor og kjør til isen er finhakket. Alternativt kan du legge isen i et håndkle og banke den med en kjevle eller klubbe til den er finhakket.
- 3Fyll i skåler og topp med sitronsirup eller Tutti Frutti-sirup, eller begge deler!