
Gresskarpai-grøt
oppskrift på pumpkin pie oatmeal, en kremet og smakfull frokostrett med gresskar, krydder og havre. perfekt for høstsesongen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: høst
Ingredienser
- 1. 1 kan (12 unser) fettfri kondensert melk, Carnation®
- 1/2 kopp gresskarpai-fyll, Libby's®
- 1 1/4 kopper hurtigkokte havregryn, Quaker®
- 3 spiseskjeer hakkede pekannøtter, Planters®
Fremgangsmåte
- 1I en kjele, bland kondensert melk og gresskarpai-fyll. Kok opp over middels høy varme. Tilsett havregryn; kok og rør i 1 minutt eller til det tykner. Rør inn 2 spiseskjeer av pecanene. Topp hver porsjon med litt av de resterende 1 spiseskjeene pecan.