Gresskarpai-grøt

Gresskarpai-grøt

oppskrift på pumpkin pie oatmeal, en kremet og smakfull frokostrett med gresskar, krydder og havre. perfekt for høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1. 1 kan (12 unser) fettfri kondensert melk, Carnation®
  • 2. 1/2 kopp gresskarpai-fyll, Libby's®
  • 3. 1 1/4 kopper hurtigkokte havregryn, Quaker®
  • 4. 3 spiseskjeer hakkede pekannøtter, Planters®

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele, bland kondensert melk og gresskarpai-fyll. Kok opp over middels høy varme. Tilsett havregryn; kok og rør i 1 minutt eller til det tykner. Rør inn 2 spiseskjeer av pecanene. Topp hver porsjon med litt av de resterende 1 spiseskjeene pecan.