Clam Bake

Clam Bake

Lær hvordan du lager en klassisk clambake, en deilig og sosial sjømatrett perfekt for sommerfesten eller helgen. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 10 øremais
  • 2. 200 middleneck-makkareller
  • 3. 6 Fresno-chili
  • 4. 6 jalapeño-chili
  • 5. 1 hvitløkshode
  • 6. 2 rødløk, skivet
  • 7. 100 PEI-makkareller
  • 8. 2 ss korianderfrø
  • 9. 2 ss spisskummenfrø
  • 10. 2 stilker selleri, hakket
  • 11. 2 ss kosher-salt
  • 12. 4 røde paprika, hakket
  • 13. 1,4 kg røkt pølse, i skinn
  • 14. 1 flaske hvitvin
  • 15. Vann, til å dekke

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser alle ingrediensene i en stor pastakjele med et dørslag, og la det småkoke til muslingene åpner seg og maisen er mør. Sil av væsken, og legg ingrediensene på et stort bord for en flott festmåltid.