Favoritt Bloody Mary

Favoritt Bloody Mary

Oppdag den perfekte oppskriften på favoritt Bloody Mary. En forfriskende drikke som passer til enhver anledning. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 liten sjalottløk, finhakket
  • 2. 1 stilk selleri, med de seige trådene fjernet
  • 3. 1 reddik, tynne skiver
  • 4. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 5. 150 gram kald vodka, pluss mer til topping (Alex liker Stolichnaya)
  • 6. 150 gram kald tomatjuice
  • 7. 1 sitron, delt i to
  • 8. 1 teskje Angostura- eller Peychaud's bitters
  • 9. 2 teskjeer kremet horseradish (Alex liker Inglehoffer)
  • 10. 3 dråper Worcestershire-saus
  • 11. 3 dråper hot sauce

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg den finhakkede sjalottløken i en liten sil og skyll den under kaldt vann. (Dette vil fjerne noe av den rå løksmaken og hjelpe sjalottløken med å beholde sprøheten.) Tørk den forsiktig med et kjøkkenpapir, og overfør den deretter til en liten bolle. Tilsett selleri, reddik, salt og pepper etter smak.
  2. 22. Bland vodka, tomatjuice, saften av en halv sitron, bitters, pepperrot, Worcestershire-saus og hot sauce i en liten kanne, og rør godt. Smak til med salt og pepper.
  3. 33. Ha litt knust is i to avkjølte glass. Ikke overfyll glassene med is, slik at smakene forblir intense og ikke blir utvannet. Legg en god skje med sjalottløkblandingen i hvert glass, og hell deretter over tomatjuicen, nesten opp til kanten. Tilsett en ny skje med sjalottløkblanding i hvert glass. Topp hver drink med en liten skvett vodka, som en "floater", og en klem av den resterende sitronhalvdelen. Server umiddelbart.
  4. 44. Fotograf: Stephanie Foley