OpalBasil Chile Vinegar

OpalBasil Chile Vinegar

lær hvordan du lager opalbasil chile vinegar, en smakfull og allsidig eddik laget av opalbasil og chili. perfekt for marinader, dressinger og mer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 kopp godt pakket opal-basilikumblader, inkludert eventuelle blomster (tilgjengelig på spesialbutikker for grønnsaker)
  • 2. Kvister av opal-basilikum til pynt
  • 3. 6 små tørkede chili
  • 4. 2 kopper hvitvinseddik

Fremgangsmåte

  1. 1Legg basilikumblader og blomster i et veldig rent glass på én kvart og knus dem med en tresleiv. Tilsett chili og eddik, og la blandingen trekke, dekket med lokk, på et kjølig, mørkt sted i minst 4 dager og opptil 2 uker, avhengig av ønsket styrke. Sil eddiken gjennom en fin sil over i en glasskanne, og kast det faste. Hell den deretter over i to veldig rene halvlitersglass. Tilsett de resterende basilikumstilkene og forsegle glassene med lokk.