Thailandsk agurksalat

Thailandsk agurksalat

Lær å lage en frisk og smakfull thaimansalat med agurk. Perfekt som forrett eller tilbehør, klar på 10 minutter. Oppdag smaken av Thailand hjemme!

5.0 (1 vurdering)
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 3 store agurker, skrellet, delt på langs, fjernet frø og skåret i 1/4-tommers skiver
  • 2. 1 spiseskje salt
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 1/2 kopp risvinseddik
  • 5. 2 jalapeñopepper, fjernet frø og hakket
  • 6. 1/4 kopp hakket koriander
  • 7. 1/2 kopp hakkede peanøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Vend agurkene i saltet i en sil, og la dem renne av i vasken i 30 minutter. Skyll med kaldt vann, la renne av, og tørk dem deretter tørre med kjøkkenpapir.
  2. 22. Visp sammen sukker og eddik i en bolle til sukkeret er oppløst. Tilsett agurkene, jalapeñopepperne og koriander; vend forsiktig for å blande. Strø hakkede peanøtter over før servering.