Rigo Jansci ungarsk sjokoladekake

Rigo Jansci ungarsk sjokoladekake

oppskrift på rigo jansci ungarsk sjokoladekake. lær hvordan du lager denne deilige og smakfulle kaken med enkle ingredienser og tydelige instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 8 unser semisøt sjokolade
  • 2. 6 egg
  • 3. 3/4 kopp sukker
  • 4. 1 spiseskje espressopulver, løst opp i 1 spiseskje vann
  • 5. 1/2 kopp Dutch-prosessert bakekakao
  • 6. 1/4 kopp usøtet kakao
  • 7. 1/2 kopp melis
  • 8. 2 kopper kremfløte
  • 9. Bringebær- og aprikospuré
  • 10. 4 unser bittersøt sjokolade, grovhakket
  • 11. 1/2 kopp kremfløte
  • 12. 2 spiseskjeer pailettes de feuilletine (valgfritt)
  • 13. 1 spiseskje kakaonibs (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader. Kle en langpanne på 27 x 40 cm med bakepapir og spray med non-stick vegetabilsk spray. I en tørr bolle, smelt sjokoladen over nesten kokende vann. Visp egg og sukker til de holder en båndform i 2 sekunder. Visp inn kaffeblandingen. Sikt, og vend deretter inn kakaopulveret. Vend inn den smeltede sjokoladen. Fordel røren i den forberedte pannen og stek i 9 minutter til den er fast. La avkjøle.
  2. 22. I mellomtiden lager du fyllet. Sikt kakaopulver og melis inn i kremen og pisk til konsistensen av barberskum. Del kaken i to lag. Smør lett et lag med aprikossyltetøy på den ene delen. Fordel den piskede kremen over. Smør lett den andre delen med bringebærsyltetøy og legg den oppå kremen. Sett i kjøleskapet.
  3. 33. Lag ganachen: Ha sjokoladen i en liten bolle. Varm opp fløten til den nesten koker over middels varme. Hell den varme fløten over sjokoladen. Begynn i midten og rør forsiktig med en visp for å smelte og blande. Fortsett å røre til glatt. Rør inn feuilletine og nibs. Hell over kaken. La kaken stå i kjøleskapet i 30 minutter, til sjokoladen har stivnet.