
14 lagdelte barer
Lær hvordan du lager perfekte 14 lag med bars. En enkel oppskrift som imponerer med sine mange lag. Passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 pund smør, smeltet
- 2. 1/2 kopp knuste grahamkjeks
- 3. 1/2 kopp knuste vaniljekjeks
- 4. 1/2 kopp knuste sjokoladekjeks
- 5. 1/2 kopp revet søtet kokosnøtt
- 6. 1/2 kopp havregryn
- 7. 1/2 kopp peanøttsmørchips
- 8. 1/2 kopp smørskotschips
- 9. 1/2 kopp sjokoladechips
- 10. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 11. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 12. 1/2 kopp hakkede hasselnøtter
- 13. 113 gram kremost, myknet
- 14. 1 boks (ca. 227 gram) søtet kondensert melk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. I en bakeform på 28 x 38 centimeter, legg hvert ingredienslag i den rekkefølgen som er skrevet.
- 3Dekk lagene med klattvis med kremost, og drypp over søtet kondensert melk på toppen av alt.
- 4Stek i ovnen i 25 minutter. Ta ut av ovnen og la det avkjøle før du skjærer i barer.


