Maple French Toast og Bacon Cupcakes

Maple French Toast og Bacon Cupcakes

oppskrift på maple french toast og bacon cupcakes - en unik kombinasjon av søte og salte smaker, perfekt for brunch eller spesielle anledninger

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel til allsidig bruk
  • 2. 1 kopp kake-mel
  • 3. 1 pakke på 3,9 unser med instant vaniljepuddingblanding
  • 4. 1 teskje bakepulver
  • 5. 1 spiseskje potetstivelse
  • 6. 1 teskje kanel
  • 7. 1 teskje nyrevet muskatnøtt
  • 8. 1/2 teskje salt
  • 9. 1 stang usaltet smør, romtemperert
  • 10. 1/4 kopp lett pakket brunt sukker
  • 11. 1/4 kopp vanlig sukker
  • 12. 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 13. 4 store eggehviter, romtemperert
  • 14. 1/4 kopp lønnesirup
  • 15. 1/2 kopp halvt og halvt, romtemperert
  • 16. 1/2 kopp kokt bacon, hakket (5 skiver)
  • 17. 1 pakke på 8 unser kremost, romtemperert
  • 18. 2 spiseskjeer usaltet smør, romtemperert
  • 19. 2 kopper siktet melis
  • 20. 1/4 kopp lønnesirup
  • 21. 2 teskjeer malt kanel
  • 22. 3 skiver bacon, kokt og hakket (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Sett papirformer i en 12-koppers muffinsform. Forbered cupcakesene: Bland mel, puddingblanding, bakepulver, potetstivelse, kanel, muskatnøtt og salt i en bolle med en visp.
  2. 22. I en separat bolle, krem smør og sukker med en mikser på lav hastighet til det er godt blandet, ca. 6 til 8 minutter. Bland gradvis inn vanilje og eggehviter. Skrap ned langs kantene av bollen; fortsett å blande til det er lyst og luftig. Tilsett melblandingen i tre omganger, vekselsvis med lønnesirup og halvparten og halvparten, og bland etter hver tilsetning. Avslutt med mel. Bland til ingrediensene akkurat er kombinert; ikke overbland. Vend inn baconet.
  3. 33. Hell røren i den forberedte muffinsformen, og fyll hver kopp omtrent tre fjerdedeler. Stek til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 40 minutter. Avkjøl helt.
  4. 44. I mellomtiden, lag glasuren: Pisk kremost og smør med en mikser på middels hastighet til det er kremete. Tilsett melis, lønnesirup og kanel; pisk til det er godt blandet. Smør på de avkjølte cupcakesene; topp med hakket bacon, hvis ønskelig.
  5. 55. Fotograf: Kate Sears