
Kremfri baconpai
Lær hvordan du lager en deilig crustless bacon quiche, perfekt for en rask frokost eller lunsj. Enkel oppskrift uten crust, fylt med sprø bacon og kremet eggemasse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 5 grønne løk, hakket, delt
- 1 tomat, hakket, delt
- 12 skiver OSCAR MAYER bacon
- 1 kopp skivede ferske sopp
- 12 egg
- 1/3 kopp lett rømme
- 1 kopp revet cheddarost
- 1 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Varm ovnen til 325 grader Fahrenheit. Sett til side 2 ss hver av løk og tomater. Stek bacon i en stor stekepanne til det er sprøtt. Ta baconet ut av pannen, og la 1 ss av fettstoffet bli igjen i pannen. La baconet renne av på kjøkkenpapir. Tilsett sopp i det reserverte fettet; kok og rør i 2 minutter, eller til det er mørt. Ta av varmen. Smuldre baconet. Bland det inn i pannen sammen med resten av løken og tomatene; bland godt.
- 2Pisk egg og rømme med en visp til det er godt blandet. Hell det i en smurt ildfast form på 13x9 tommer; topp med baconblandingen og oster.
- 3Stek i ovnen i 30 minutter, eller til midten er stivnet. Topp med de reserverte løkene og tomatene. La det stå i 5 minutter før du skjærer opp og serverer.